Nákupy Ona Dnes a sleva 20 % na vše s kódem ONA20

Stojan na víno Rocks Black

Značka: Zone Denmark Kód: 26657
Stylový a stabilní design. Většina lidí miluje pohled na plný stojan na víno. Proto je praktické, že stojan na víno Rocks pojme až 9 lahví, ale při vyprazdňování lahví se jeho velikost zmenšuje. Pyramida je postavena zdola nahoru a v případě potřeby můžete snadno přidat další úroveň.
Skladem 2 ks

2 249,00 Kč

1 858,68 Kč bez DPH

Materiál

Kov/železo

Barva

Black

Výška

17 cm

Délka

51,3 cm

Šířka

20 cm

Rocks

Kolekce Rocks

"Uvolněte místo pro ROCKS, protože vždy je co slavit!"
Kolekce ROCKS je plná skvělého designu, který se jednoduše přizpůsobí jakémukoli interiéru. Nabízí právě ty výrobky, které uspokojí i toho nejnáročnějšího barmana, spolu s křišťálovými sklenicemi. Ty Vás přesvědčí, že díky sklenici může být Váš nápoj či drink o poznání chutnější.
Zobrazit kolekci
MAVRO//LEFÉVRE

MAVRO//LEFÉVRE

Za názvem Mavro // Lefèvre se skrývá svérázná a pohotová dvojice – hudebnice a specialistka na interiérový design Mette Mavro a designérka Sofie Lefèvre. Společně stojí za řadou populárních návrhů společnosti Zone Denmark – Mette Mavro se svým netradičním interiérovým designem a zkušenostmi z hudebního průmyslu, a Sofie Lefèvre s magisterským titulem v oboru Inovační designové inženýrství z Royal College of Art v Londýně.
"Když přijde ten správný nápad a my obě víme, že jsme to zvládly, naskočí nám husí kůže."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Stojany na víno