Nákupy Ona Dnes a sleva 20 % na vše s kódem ONA20

Dóza s víkem 12 cm Dark blue

Značka: Bitz Kód: 14962
Vneste do své kuchně praktický, ale také designový minimalismus značky Bitz. Slaďte vše do jednoho stylu a pořiďte si funkční dózu z tmavě modré kameniny s dubovým víkem. Skladujte v ní například rýži, koření, čaj, kávu nebo další sypké potraviny.
Skladem 2 ks

949,00 Kč

784,30 Kč bez DPH

Materiál

Kamenina/dubové dřevo

Rozměry

12,5 × 11,5 × 11,5 cm

Barva

Blue

Popis produktu

Víko je opatřeno silikonovým kroužkem pro kvalitní utěsnění a samotnou dózu lze mýt v myčce.

Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek.

Značka Bitz

Bitz (DK) - Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek. Zakladatel značky je Christian Bitz, který pracuje na propagaci veřejného zdraví v Dánsku již více než 10 let. V procesu vývoje použil své znalosti o zdraví, které získal jako výzkumník, autor a přednášející.
Zobrazit značku

Kategorie Dózy na potraviny