Nákupy Ona Dnes a sleva 20 % na vše s kódem ONA20

Sklenice na bílé víno Rocks 30 cl (sada 2 ks)

Značka: Zone Denmark Kód: 24440
Tyto elegantní a stylové sklenice na víno z foukaného bezolovnatého křišťálu mají vysokou stopku a širokou číši. V horní části se mírně zužují, ale ne natolik, aby víno dokonale dopadlo na patro a jazyk - detaily, které zajišťují optimální požitek z barvy, chuti a buketu vína.
Skladem 1 ks

879,00 Kč

726,45 Kč bez DPH

Objem

300 ml

Materiál

Krišťál

Barva

Transparent

Výška

21 cm

Délka

15,5 cm

Šířka

8,5 cm

Rocks

Kolekce Rocks

"Uvolněte místo pro ROCKS, protože vždy je co slavit!"
Kolekce ROCKS je plná skvělého designu, který se jednoduše přizpůsobí jakémukoli interiéru. Nabízí právě ty výrobky, které uspokojí i toho nejnáročnějšího barmana, spolu s křišťálovými sklenicemi. Ty Vás přesvědčí, že díky sklenici může být Váš nápoj či drink o poznání chutnější.
Zobrazit kolekci
MAVRO//LEFÉVRE

MAVRO//LEFÉVRE

Za názvem Mavro // Lefèvre se skrývá svérázná a pohotová dvojice – hudebnice a specialistka na interiérový design Mette Mavro a designérka Sofie Lefèvre. Společně stojí za řadou populárních návrhů společnosti Zone Denmark – Mette Mavro se svým netradičním interiérovým designem a zkušenostmi z hudebního průmyslu, a Sofie Lefèvre s magisterským titulem v oboru Inovační designové inženýrství z Royal College of Art v Londýně.
"Když přijde ten správný nápad a my obě víme, že jsme to zvládly, naskočí nám husí kůže."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Související produkty

Kategorie Sklenice na víno