Nákupy Ona Dnes a sleva 20 % na vše s kódem ONA20

Kameninový servírovací talířek 17 cm Black/Lilac

Značka: Bitz Kód: 14105
Přemýšlejte o svém interiéru minimalisticky a slaďte kuchyň do nejmenšího detailu. Připravujte pokrmy na servírovací talíř s průměrem 17 cm od značky Bitz. Vybavte svou kuchyň kameninovým talířem ve fialové barvě s černými okraji.
Skladem více než 5 ks

279,00 Kč

230,58 Kč bez DPH

Materiál

Kamenina

Průměr

17 cm

Barva

Mix

Výška

2,5 cm

Popis produktu

Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek.

Značka Bitz

Bitz (DK) - Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek. Zakladatel značky je Christian Bitz, který pracuje na propagaci veřejného zdraví v Dánsku již více než 10 let. V procesu vývoje použil své znalosti o zdraví, které získal jako výzkumník, autor a přednášející.
Zobrazit značku

Související produkty

Kategorie Dezertní talíře